Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen die we bij Stenenmarkt.com binnen hebben gekregen. Om de antwoorden te bekijken kunt u op de "+"-tekens klikken.

Algemeen

 • Ik heb vragen over een factuur, wat is de snelste manier om deze vragen te stellen?

  Dan kunt u het beste een email sturen rechtstreeks naar onze administratie, het email adres is administratie@stenenmarkt.com. wij zullen deze vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • Wat is stenenmarkt.com?

  Geen handelaar maar een facilitair bedrijf. Stenenmarkt.com is een specialistische website waar vraag en aanbod van gevelstenen,straatstenen en dakpannen bij elkaar komt. Aannemers, fabrikanten en handelaren kunnen zich hier onbeperkt en anoniem oriënteren en met elkaar handelen in een transparante markt. Zowel in de voorbereidingsfase van een project als tijdens het inkoopproces.

 • De website wordt niet goed weergegeven wat moet ik doen?

  Dat kan te maken hebben met uw internet browser, als u internet explorer gebruikt onder versie 7 kunnen er problemen ontstaan. U kunt uw explorer testen als u deze koppeling kopieert en plakt in uw adresbalk http://www.microsoft.com/netherlands/windows/internet-explorer/ Mocht u niet de bevoegdheden hebben om te downloaden raden wij u aan om contact op te nemen met uw systeembeheerder.

 • Hoe werkt het dashboard?

  Op het dashboard vind u alle belangrijke startelementen van uw account, zo ziet u in 1 oogopslag de actuele vraag en aanbod advertenties en met behulp van uw muis wordt er een en ander ter plaatse uitgelegd.

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik een stenenmarkt.com-account aanmaak?

  Uw gegevens worden discreet en vertrouwelijk behandeld door stenenmarkt.com, in geval van tot standkoming van een deal worden uw gegevens kenbaar gemaakt aan de desbetreffende partijen

 • Ik zie prijzen staan "op aanvraag" wat is de betekenis hiervan?

  Als de prijs "op aanvraag" staat betekend dit dat de desbetreffende fabrikant nog niet in staat is om marktconforme prijzen aan te bieden. wel kunt u natuurlijk gewoon offertes aanvragen voor deze producten.

 • Uw wachtwoord en of emailadres wijzigen

  U kunt u wachtwoord en of emailadres aanpassen onder het kopje contactpersonen, Ga naar: Dashboard - Bedrijfsgegevens - Contactpersonen en daar klikt u uw gebruikersnaam aan. Vervolgens kunt u uw email en of wachtwoord wijzigen

 • Waarom ontvang ik geen email van Stenenmarkt.com?

  Dit kan komen doordat de mail in uw "junk mail" is gekomen. Om te voorkomen dat dit in de toekomst gebeurd dient u de afzender van onze mail aan uw veilige-lijst van het mailprogramma toe te voegen.

 • Hoe kunnen wij een inlogcode krijgen?

  Om een inlogcode te krijgen dient u zich aan te melden als lid van stenenmarkt.com. Dit doet u op onze website. Tevens kunt u de introductiefilms bekijken voor meer informatie.

 • Wij komen er niet uit en hebben dringend hulp nodig, hoe kunnen we vragen indienen?

  Daarvoor kunt u uiteraard bellen, emailen. maar u kunt ook dit programma http://www.teamviewer.com/nl/ downloaden en installeren, medewerkers van onze helpdesk kunnen dan meekijken wat er precies verkeerd gaat.

Aannemer specifiek

 • Hoe kan ik een offerteaanvraag indienen?

  Dit kunt u doen door naar menu-item "ZOEKEN" te gaan. Vervolgens kunt u een categorie kiezen waarin u wilt zoeken, nadat u een categorie heeft aangeklikt is het mogelijk om door heel het aanbod van de verschillende fabrikanten te zoeken. Op het moment dat u een interessante advertentie ziet, kunt u deze aanklikken. Op de detail pagina van een advertentie heeft u de mogelijkheid deze toe te voegen aan uw Offerteaanvraag. Als u wilt kunt u dan verder zoeken, om zo meerdere advertentie toe te voegen aan uw Offerteaanvraag. Zodra u voldoende advertenties heeft geselecteerd kunt u de Offerteaanvraag indienen door op de knop "Overzicht offerteaanvraag" te klikken. Nadat u de benodigde gegevens heeft ingevuld kunt de aanvraag versturen naar de verschillende fabrikanten.

 • Ik zie prijzen staan, wat zijn dit voor prijzen?

  Alle prijzen die getoond worden op stenenmarkt.com zijn franco aannemers adviesprijzen op basis van volle vrachten.

 • Kunnen wij ook een monster aanvragen? zo ja waar?

  Natuurlijk kunt u een monster aanvragen, Op het moment dat u een offerte van een steen/ dakpan aanvraagd kunt u de optie bemonstering aanklikken wij zullen deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen

 • Ik heb net een monster aangevraagd, hoe lang duurt het voordat ik ze binnen krijg?

  Zodra er een monster aangevraagd is wordt deze direct in behandeling genomen, wij streven ernaar dat ze binnen 1 week (7dagen) afgeleverd worden. uitzonderingen zoals een buitenlandse sortering streven we ernaar dat ze binnen 2 weken (14 dagen) afgeleverd worden.

 • Hoe kan ik een dilatatie advies aanvragen?

  Na tot standkoming van een order via stenenmarkt.com kan dit door de desbetreffende handelaar of fabrikant verzorgd worden.

 • Ik zie als ik een handelaar wil uitzoeken bij de desbetreffende handelaar 0% staan, wat betekent dit?

  Dit betekent dat deze handelaar nog niet zijn gegevens heeft ingevuld. wij zorgen ervoor dat dit niet voorkomt, komt dit wel voor? graag even contact opnemen met info@stenenmarkt.com dan gaan wij er meteen achteraan

Fabrikant specifiek

 • Hoe kan ik een offerte indienen?

  Nadat u een offerteaanvraag van een aannemer heeft ontvangen kunt u onder het menuitem "Offerteaanvragen" een offerte gaan indienen.

Handelaar specifiek

 • Wanneer krijg ik een aanvraag binnen?

  Op het moment dat u door een aannemer bent gekozen ontvangt u een aanvraag welke u dient te accepteren. 

Stenenmarkt.com
Kronenburgpark 2
5321 JM Hedel

tel: 085 273 1931
fax: 085 273 1932

Ma. t/m Vr.
van 8:00 tot 17:00